Paperfree Office

Een beetje duurzaam bestaat niet. Daarom gaat  Decos voor 100% duurzaamheid. Het kantoor draait al 12 jaar enkel op groene stroom (zonder gasaansluiting). Voor de deur vind je een volledig elektrisch wagenpark en binnen werken ze papierloos. Honderd procent digitaal werken spaart het milieu en verbetert de onderlinge samenwerking.

Decos is pionier op het gebied van digitaal, dus papierloos werken. Daarbij maakt zij gebruik van haar eigen oplossingen, zoals het online document management systeem JOIN en haar iPad app Minute voor papierloos vergaderen. “Volledig papierloos werken is voor velen nog een toekomstbeeld, voor ons heel gewoon. Decos werkt al jaren volledig digitaal, omdat het vele malen efficiënter, veiliger en goedkoper is,” licht Veger zijn beleid toe. “Daarnaast is het ook aanzienlijk beter voor het milieu. Daarom is onze administratie al jaren digitaal, inclusief de facturatie en alle communicatie.”

“We maakten altijd het grapje, het enige papier hier is het toiletpapier. Dat verbannen we nu dankzij deze eerste twee moderne Geberit Aqua Clean toiletten !”

Paul Veger, CEO Decos

“Twee jaar geleden bereikten we al een 99% papierloze bedrijfsvoering. We hebben toen al onze medewerkers een iPad gegeven en de post-its, prullenbakken, flip over, pennen en notitieblokken uitgebannen. Bezoekers in ons pand zijn altijd verrast door onze visie op werken, maar zij gaan ook altijd zoeken naar dat ene snippertje papier dat nog aanwezig is. De enige plek waar nog papier werd gebruikt was op het toilet. Ik vind het geweldig dat we nu deze douche-WC’s hebben. De Geberit Aqua Clean reinigt met een douche en een föhn, volledig papierloos dus. Dat zal ongetwijfeld leiden tot geanimeerde gesprekken! Wij laten vandaag weer zien dat het kán om de wereld nu te veranderen – en dat het nog duurzaam en hygiënisch is ook.”

Voor meer informatie bezoek de website van Decos.